![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje informacji poradników w którym pisze po kolei jak co zrobić by zrobić baze danych w jakims programie baza ma zawierac nazwe firm adres dane i jakies tam inne dane. Kolejny poradnik jak zrobić wyszukiwarke na www i połączyć ja z strona by przeszukiwała dane w bazie danych. Jakies poradniki do tego. Chcem zrobić to sam i czegoś się nauczyć niestety na tym google to tylko smieci są 0 informacji na temat. A dodam że jestem laikiem. Nie interesują mnie kursy typu naucz sie od samegopoczatku msql czy php. Bo interesuje mnie ten konkretny przypadek. Pozatym juz male kirsiki php juz przerobilem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 33 Dołączył: 18.10.2010 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie interesują mnie kursy typu naucz sie od samegopoczatku msql czy php. Bo interesuje mnie ten konkretny przypadek Skoro interesuje Cię ten jeden konkretny przypadek to po co się męczyć i tracić czas skoro żaden inny przypadek Cię nie interesuje. Nie lepiej komuś to zlecić? Cytat Jak ktos ma mi tak pisac to niech lepiej nie pisze bo juz mam tego dosyć. Poproszę konkretne linki co pomogą mi zrozumieć to i owo. wow. Upadłam na głowę więc proszę: PHP i MySQL. Księga przykładów PHP. Praktyczne projekty Dwie pierwsze z brzegu książki w których "uczą" PHP na przykładach/przypadkach. Poza tym większość książek z PHP ma pod koniec kilka przykładów i praktycznych projektów. Jest ich całe mnóstwo. Udaj się do biblioteki i "skipnij" na koniec (w końcu podstawy cię kompletnie nie interesują), sprawdź sobie jakie przykłady (projekty) są tam przedstawione. A nóż widelec będzie ten jeden konkretny przypadek który Cię interesuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 13:37 |