![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje informacji poradników w którym pisze po kolei jak co zrobić by zrobić baze danych w jakims programie baza ma zawierac nazwe firm adres dane i jakies tam inne dane. Kolejny poradnik jak zrobić wyszukiwarke na www i połączyć ja z strona by przeszukiwała dane w bazie danych. Jakies poradniki do tego. Chcem zrobić to sam i czegoś się nauczyć niestety na tym google to tylko smieci są 0 informacji na temat. A dodam że jestem laikiem. Nie interesują mnie kursy typu naucz sie od samegopoczatku msql czy php. Bo interesuje mnie ten konkretny przypadek. Pozatym juz male kirsiki php juz przerobilem
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
Przepraszam... Ale drogę do ubikacji też Ci ktoś ma na planie rozrysować bo nie trafiłbyś? PHP i MySQL to tylko języki, odpowiednio programowania i opisu/zapisu danych w określonej strukturze. Można to (co chcesz) zrobić na tyle sposobów, ilu programistów. Nie ma jednego i słusznego sposobu. Wiesz jak wygląda praca programistów w zespole? Codziennie niemal są dyskusje, które podejście w danym problemie zastosować. Problemem nie jest google, problemem nie są kursy, ale Twoje podejście. Masz dostać już, tu i teraz, od razu kurs, który poprowadzi Cię za rączkę, a najlepiej pewnie od razu gotowy i działający kod.
Przykro mi, ale jeśli naprawdę zależy Ci na nauce, to zacznij od podstaw, bo bez nich wszystko co będziesz chciał potem poprawić to będzie jak zjazd gołym tyłkiem po nieheblowanej desce do miski ze spirytusem. Nie będziesz kompletnie nic rozumiał z tego wszystkiego. A próba jeszcze rozbudowy tego o coś własnego to już będzie dla Ciebie zwyczajnie akt samobójczy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 15:40 |