Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Problem z soap na localhost
Micchaleq

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam serdecznie,

mam pewien głupi problem, szukałem już od wczoraj na internecie, ale i tak nie mogę sobie z tym poradzić.
Na serwerze www wszystko działa bez najmniejszych problemów, problem występuje na localhoście, windows 7 64 bity xampp 1.8.1

A więc próbuje sobie utworzy nowy obiekt soap poprzez : new SoapClient używam sobie zarówno http jak i https

I wyskakuje błąd :
  1. Fatal error: Uncaught SoapFault exception: [WSDL] SOAP-ERROR

Znalazłem więc gdzieś, że ssl na serwerze, tak więc od komentowałem odpowiednią linijkę "extension=php_openssl.dll"

I teraz jedyne co mi wypisuje na ekranie to :
"Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in"

Czy ktoś ma jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Micchaleq

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam , zainstalowałem teraz xamppa 1.7.7 i wszystko działa poprawnie, jednak bardziej zależy mi na wersji nowszej (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

konto lokalne mi jest potrzebne bo robie sporty projekt a wrzucać to co chwile na serwer to mi się nie uśmiecha to samo tyczy się jakiejś maszyny wirtualnej, nie mam na to za bardzo czasu tym bardziej że jestem już na końcu zostało mi podpięcie allegro.

Ogolnie to wyjątków nie da się przechwycić bo wywala jakby koniec czasu oczekiwania na serwer, a więc jakby coś blokuje dojście do tego soap-a, ewentualnie w error.log mam coś w stylu ze nie jest ustawiony cache dla ssl, ale jak to zrobić tez nie mam kompletnie pojęcia.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 13.10.2025 - 14:12