![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam oto taki prosty skrypt ktory wyswietla losowo zdjecia. Problem jest w tym ze nie mam pojecia jak zrobic plynne przejscie bo teraz mi skacze po uplywie X sekund. Dodam ze szukałem sporo w sieci i testowałem kilka rozwiązan jednak bez powodzenia. Proszę o pomoc
Dzieki z góry Ten post edytował fcppl 11.10.2012, 00:39:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok,
uzyłem konsoli i byly bledy lekko zmodyfikowałem kod i bledów juz nie ma chociaz nie jestem pewny czy jest on poprawny, ale to tylko dlatego ze jestem b.poczatkujacy
Dzieki wszystkim za pomoc. witam, Jeszcze jedno małe pytanie. Jak zrobic odswiezanie DIV, ale zeby nie wgrywał danych z pliku np: url: "player_random.php", tylko odswiezał danego Div'a, który juz posiada swoj tekst mam tutaj na mysli ze tresc Div'a bedzie zmieniana bezposrednio z CMS. Jezeli zastosuje wzór ajax bez sekcji "url: "player_random.php"," div faktycznie sie odzwieza, ale powiela mi jego zawartosc tak ze wynik po odswiezeniu pokazuje dwa razy ta sama tresc. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 08:24 |