![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 12 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam pewien problem odnośnie rejestracji kilku etapowej, a mianowicie: Cała rejestracja przebiega bez najmniejszych zarzutów w sytuacji kiedy tylko jedna osoba w danym momencie się rejestruje natomiast kiedy tylko probuje się zarejestrować więcej osobów to dane tych osób w niewyjaśniony przezemnie sposób zostają usuwane.... w Praktyce wygląda to tak jakby dane zawarte z <form> wogóle nie zostały przesyłane dalej ;/ o to kod:
Czy różne przeglądarki mogą wywoływać taki błąd ? lub tzw "przyjazne linki" ? naprawdę sam już nie wiem gdzie tkwi błąd (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował tomi1985 10.10.2012, 15:08:25 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 12 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat co do mieszania kodu... lepiej mieć oddzielny plik z html, zobacz jak działają systemy szablonów a poźniej includować ? np.
przepraszam za moją niewiedzę i wręcz czasem absurdalne pytanie ale dopiero się ucze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) "a kto pyta nie błądzi ":) a co do kolegi który pokazał szablon to miało by to postać mniewięcej taką:
a co do mojego błędu, tzn o nie przesyłanie danych postem przy większej ilości userów... mogło to być własnie spowodowane tym ze mieszałem kod php z html ? Ten post edytował tomi1985 10.10.2012, 19:01:01 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 79 Dołączył: 6.04.2010 Skąd: Ostrów Wielkopolski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a poźniej includować ? np.
Tak jest. przepraszam za moją niewiedzę i wręcz czasem absurdalne pytanie ale dopiero się ucze (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) "a kto pyta nie błądzi ":) Soon, young padawan. Very soon. a co do kolegi który pokazał szablon to miało by to postać mniewięcej taką:
Tak. a co do mojego błędu, tzn o nie przesyłanie danych postem przy większej ilości userów... mogło to być własnie spowodowane tym ze mieszałem kod php z html ? Mogło. W takim bałaganie ciężko wyłowić przyczynę błędu. Dlatego trzeba zacząć od porządku. Mi osobiście nie chce się nawet analizować takiego kodu, w którym nie widać jakiejś myśli przewodniej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 17:29 |