![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 1 Dołączył: 9.08.2011 Skąd: Bielsko Biała Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Witam,
mój problem wygląda następująco: Mam skrypt uploadu. Chciałbym, aby zapisało mi do bazy nazwy obrazków. Narazie próbuję na nazwie byle jakiej. Do zapisu zrobiłem osobny plik, a w skrypcie uploadu go dołączam. Ale coś przerywa dalsze działanie. Tak jakby session_start(); Ktoś wie czym to jest spowodowane i dlaczego ? oto skrypt tego uploadu:
A tu skrypt zapisu do bazy:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 1 Dołączył: 9.08.2011 Skąd: Bielsko Biała Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Okej to tak:
Chodzi o to, że pobrałem skrypt uploadu. Wszystko działa super i zapisuje mi do folderu uploads. Ale chciałbym pobrać nazwe zapisanego pliku po to, żeby potem ją pobrać do bazy. Myślałem, żeby przekazać zmiennymi, ale nie wiem jak. Początkowo chciałem to zrobić, że za każdym razem w bazie zapisze te nazwy, potem sobie je pobiorę i wyczyszczę tabele. I tak w kółko. Cały upload jest dodany w znacznikach: <iframe title="REGULAMIN" align="left" src="upload_drop/index.php" width="900" height="400"></iframe> do formularza z polami, które też chcę potem przesłać (ale to już co innego) I jak pobrać tą nazwę zapisanego zdjecia do początkowej strony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:00 |