![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Jako uczeń technikum informatycznego postanowiłem troszeczkę wyprzedzić plan nauczania (o niecałe 2 lata) i stworzyć podstawowy skrypt do zarządzania treścią. Nim właśnie jest MiniS CMS Więcej mozna przeczytać na stronie domowej Download: MiniS CMS 0.6 MiniS CMS 0.7 GitHub: MiniS CMS Proszę o oceny, sugestie i inne. Proszę tylko mocno mnie nie ciorać że "odkrywam koło na nowo" bo to moje pierwsze takie przedsięwzięcie. Chcę poznać opinię użytkowników chyba jednego z lepszego forum o PHP. Pozdrawia: M. Kucharskov & MiniS Team (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Kucharskov 6.10.2012, 14:54:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Github to bardzo fajna sprawa. Widać poprawki i wogóle jest ciekawie. Naliczyłem około 7 nowych żeczy w 4 godziny. CMS bardzo szybko się rozwija (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ostatnio dodałem sprawdzanie czy istnieje config.php bo jeśli nie wyskoczy bardzo łądny czerwony komunikacik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czy macie jakies propozycje co możnaby jeszcze dodać do skryptu? Pozdrawiam: M. Kucharskov & MiniS Team |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jego potrzeby na tym się pewnie kończą. Chcielibyśmy jednak wiedzieć, czego Wy potrzebujecie w MiniS CMSie. Niczego, ponieważ na tym etapie nie jest on przydatny. Musisz/musicie zaprojektować cały system od nowa, oraz przyjąć całkiem inne myślenie przy jego budowie, aby to miało szanse powodzenia wśród szerszego grona odbiorców. CMS na plikach nie ma szansy przebicia, tak samo jak papka w kodzie (patrz WP, burdel jeśli chodzi o kod, nie trzyma się żadnych standardów, bo powstał w czasach gdy o nich nie myślono, a teraz coraz więcej ludzi szuka lepszych alternatyw i/lub czegoś uszytego na miarę). I tak jak wspomniał O$iek. Dokumentacja jest bardzo ważna. Ten post edytował !*! 7.10.2012, 12:20:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 00:15 |