![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Jako uczeń technikum informatycznego postanowiłem troszeczkę wyprzedzić plan nauczania (o niecałe 2 lata) i stworzyć podstawowy skrypt do zarządzania treścią. Nim właśnie jest MiniS CMS Więcej mozna przeczytać na stronie domowej Download: MiniS CMS 0.6 MiniS CMS 0.7 GitHub: MiniS CMS Proszę o oceny, sugestie i inne. Proszę tylko mocno mnie nie ciorać że "odkrywam koło na nowo" bo to moje pierwsze takie przedsięwzięcie. Chcę poznać opinię użytkowników chyba jednego z lepszego forum o PHP. Pozdrawia: M. Kucharskov & MiniS Team (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Kucharskov 6.10.2012, 14:54:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na stronie prezentacyjnej Lorem ipsum zastąpiłem informacjami nt. skryptu.
A czemu się tak uparłem na te pliki to wam powiem. Nie lubię baz, jest to dla mnie dziwny kod, poza tym znajomy ma stronę na serwerze pocztowym! Nie wiem jak mu to działa ale SQL nie ma... Zróbmy tak. Ja będę myślał nad tymi bazami bo wydaje się, że inaczej nie ruszycie tego kijem nawet (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na razie jednak poprawiam błędy w CSS poprawiam kodzik żeby był przejrzysty i żeby wszystko działało jak trzeba, was proszę o przetestowanie bezpieczeństwa skryptu gdyby na upartego chcieli sie włamać/edytować czy zmieniać cos nie tak jak trzeba. Ten post edytował Kucharskov 5.10.2012, 20:42:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 01:42 |