![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Jako uczeń technikum informatycznego postanowiłem troszeczkę wyprzedzić plan nauczania (o niecałe 2 lata) i stworzyć podstawowy skrypt do zarządzania treścią. Nim właśnie jest MiniS CMS Więcej mozna przeczytać na stronie domowej Download: MiniS CMS 0.6 MiniS CMS 0.7 GitHub: MiniS CMS Proszę o oceny, sugestie i inne. Proszę tylko mocno mnie nie ciorać że "odkrywam koło na nowo" bo to moje pierwsze takie przedsięwzięcie. Chcę poznać opinię użytkowników chyba jednego z lepszego forum o PHP. Pozdrawia: M. Kucharskov & MiniS Team (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Kucharskov 6.10.2012, 14:54:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 45 Pomógł: 16 Dołączył: 28.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podstawy SQLa to kilkanaście minut i z otwartym tutorialem na w3c piszesz zapytania. SQLite to kolejne kilka minut i wiesz jak utworzyć plik i do niego zapisywać.
Cytat Jak napisać stronę żeby była prosta w edycji a była na wielu plikach. Pierwsze co mi przychodzi do głowy to include'owanie. Cytat Chyba muszę brać się do roboty bo widzę zainteresowanie skryptem Po prostu dostajesz darmowe lekcje "jak lepiej programować", bo coś takiego to tworzysz chwilę w jakimś frameworku(i podstawowy PA Ci wygeneruje) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 05:44 |