![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie!
Jako uczeń technikum informatycznego postanowiłem troszeczkę wyprzedzić plan nauczania (o niecałe 2 lata) i stworzyć podstawowy skrypt do zarządzania treścią. Nim właśnie jest MiniS CMS Więcej mozna przeczytać na stronie domowej Download: MiniS CMS 0.6 MiniS CMS 0.7 GitHub: MiniS CMS Proszę o oceny, sugestie i inne. Proszę tylko mocno mnie nie ciorać że "odkrywam koło na nowo" bo to moje pierwsze takie przedsięwzięcie. Chcę poznać opinię użytkowników chyba jednego z lepszego forum o PHP. Pozdrawia: M. Kucharskov & MiniS Team (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował Kucharskov 6.10.2012, 14:54:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 6 Dołączył: 22.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czemu pliki a nie np. SQLite
I te przeładowania stron zapewno mocno wpływają na pozycjonowanie bo wszystko znajduja sie na jednej stronie Ten post edytował karakara 5.10.2012, 19:06:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba nie napisałem że to mój pierwszy skrypt
czemu pliki a nie np. SQLite No bo ogólnie to nie umiem, po drugie nie lubie SQL, po trzecie nie każdy ma. Nie jest to wersja finalna więc zawsze można jeszcze coś zmienić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cytat(!*!) Od siebie jeszcze dodam że ten "CMS" bez JS nie działa. I tu mam problem. Nigdy, przenigdy nie umiałem uporać się z problemem. Jak napisać stronę żeby była prosta w edycji a była na wielu plikach. Jak juz mówiłem wszystko jednak można zmienić. Chyba muszę brać się do roboty bo widzę zainteresowanie skryptem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) @Edit: Cytat(!*!) wrzuć ten kod w wersji online np. github. Jakoś tak się boje a dokładniej wstydzę ukazywać kod tak na żywca bo mnie wyśmieją że taki syf, nieład i w ogóle... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:28 |