![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam nazywam się Adrian jestem obecnie na VII semestrze studiów na kierunku informatyka, specjalizacja technologie internetowe. Temat ten stworzyłem w celu pomocy znalezienia osoby/firmy gdzie mógłbym zdalnie odbyć potrzebną praktykę. W moim mieście mógłbym odbyć tą praktykę w sklepie komputerowym instalując Windowsy jednak wolałbym ten czas spędzić bardziej produktywnie. Chce podjąć realne wyzwanie problemom/zadaniom , które napotykane są przy tworzeniu serwisów www, zdobyć doświadczenie. Trochę o moich umiejętnościach:
-znajomość HTML, CSS w stopniu dobrym w tym HTML5, CSS3 -znajomość standardów W3C -akademicka znajomość w programowaniu PHP -znajomość relacyjnych baz danych - MySQL -znajomość jQuery -umiejętność pracy w grupie ,komunikacja -sumienność -znajomość dystrybucji s/o Ubuntu -język angielski w stopniu dobrym w mowie i piśmie Nie tworzyłem nigdy nic na żadne zamówienie, moje doświadczenie z wyżej wymienionymi technologiami jest czysto akademickie, plus wiedza nabyta w czasie indywidualnej nauki. Jeżeli ktoś były zainteresowany osobą jak ja prosiłbym o kontakt na konadrian(at)wp.pl Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem, może jestem staroświecki czy coś, ale nie słyszałem i jeszcze się nie spotkałem z możliwością odbycia praktyk zawodowych zdalnie. Wiadomo, że najwygodniej będzie znaleźć firmę o dobrej renomie ( a i to obecnie ma drugorzędne znaczenie w przypadku osób, którym potrzebny jest tylko papierek zrobiony do obrony ) w okolicy zamieszkania lub w jakimś promieniu od.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 00:18 |