![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2012 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Przy pomocy pętli chcę pobrać z bazy dane i wstawić je jako kolejne opcje w polu select. Zmienna $ile_d po wykonaniu zapytania do bazy ma wartość 2, więc powinno mi utworzyć 2 pola select...a wyświetla się tylko jedno.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 6.09.2012 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcę żeby wyświetliło się w select:
dok1 | bla1 dok2 | bla3 dok3 | bla4 dok4 | bla5 edit: użyłem teraz polecenia , w phpmyadmin wszystko ładnie wygląda(2 wiersze widoczne....), ale w php wyrzuca jedną pozycję... ___________ Dlaczego w PHPmyadmin jak zadaję zapytanie SQL:
to wyświetla mi tablicę 2x2, czyli taką jakiej potrzebuję...a jak w php zadam to samo zapytanie:
to już powstaje tablica jednowymiarowa.... czytałem manuale o fetch_array ale nie mogę znaleźć odpowiedzi, czemu mi nie wypluwa wszystkich wartości... edit: nieaktualne - wyjaśnione (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) echo i zapętlenie było źle zrobione... Ten post edytował wojciechu 1.10.2012, 11:34:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 16:52 |