![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 1 Dołączył: 23.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
mam taki problem: robie stronkę, a nie wiem jeszcze za wiele o późniejszym jej pozycjonowaniu (czytałem tylko mocno basicowe tutoriale), wymysliłem ze po kliknieciu na zakładkę na stronie zostanie wykonane asynchroniczne pytanie do bazy w odpowiedzi, którego zostanie zwrócony kod html. Efekt jest taki ze strona sie nie przeładowywuje ani razu - po jednym załadowaniu działa bardzo dobrze, a że jest niewielka rozmiarowo to ładuje sie szybko. nie wiem czy to nie jest jakie pogwałcenie webmasterskiej etyki (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) i teraz pytanie, czy fakt że nie wystepują, tradycyjne zakładki (są zablokowane preventDefaultem) może negatywnie wpłynąc na przyszłe odwiedziny np. robotow google na stronie, co za tym idzie gorsze pozycje w wyszukiwaniu? tak jak mówie nie wiem za wiele o pozycjonowaniu - naucze sie w wolnej chwili, natomiast nie wiem czy rozwijać ten pomysł, czy to pogrąży przyszłą pozycje strony w google? pozdrawiam thx (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 61 Pomógł: 1 Dołączył: 23.06.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ok ok ok dzieki wielkie,
czyli rozsądnym będzie pozostanie przy tym schemacie pisania, bo potem DA SIĘ uzyskać efekt jakby była to normalna zakładka, ewentualnie efekt zblizony? nie wiem jeszcze do końca jak, ale jest to mozliwe z tego co widzę wiec nie ma problemu tak? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pzdr. thx Ten post edytował 7furik7 27.09.2012, 23:35:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 20:05 |