![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2009 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zawsze mam dylemat co do wyceny strony bo to zależy od wielu czynników. Planowałem stworzyć prosty kalkulator oparty o pewne cechy strony...Okazuje się że są takie twory jak kalkulatory do wyceny stron jednak mam pytanie czy wam również się wydaje że ten tutaj http://www.bbsoft.pl/wycena_strony.php jest trochę drogi ? Według mnie witryne którą jedna osoba jest w stanie stworzyć w tydzien kalkulator potrafi wycenić na 4tys netto.... Czy po prostu ja tak tanio robie strony ? ;p z góry dzieki za opinie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja się zgodzę po części z dwoma poprzednimi postami.Jeśli portal/serwis ma jakąś już renomę to może pozwolić sobie na nowości, na canvasy i websockety i inne nowinki, wymuszając na fanach przejście na nowe przeglądarki w innym przypadku jak portal/serwis mało znany, to będzie skutkowało tym, że wielu ludzi się na to po prostu wypnie, bo albo coś nie będzie im funkcjonowało, albo po prostu nie będzie im się chciało zainstalować nowszej wersji ff ,aby zobaczyć jak portal działa w pełnej krasie.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 05:19 |