![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 10.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie posiadam serwer w ruskiej serwerwni czy jesli rozesle z niego spam grozi mi cos ? bo wiem ze w polsce jest to nielagalne
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli właściciele tych maili nie wyrazili zgody na przetwarzanie ich danych w celach reklamowych/marketingowych taka wysyłka będzie spamem. Chyba że wysłał do akceptacji regulamin w cyrylicy, wtedy może próbować wmówić wszystko (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Ale fakt, jeśli ktoś nie wyraził zgody na przetwarzanie danych w takim celu, to to będzie spam. Z drugiej jednak strony wiele serwisów od wybrania takiej opcji (na "TAK") uzależnia możliwość założenia konta w serwisie, a zmiana preferencji w zakresie otrzymania przesyłek reklamowych prowadzi do strony, na której potwierdza się chęć usunięcia konta w serwisie. Żeby nie było: nie jestem za rozsyłaniem spamu. Sam go nie lubię, ale warto przedstawiać rzeczywistość taką, jaka ona jest, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 21:15 |