![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 1 Dołączył: 15.10.2009 Skąd: gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zawsze mam dylemat co do wyceny strony bo to zależy od wielu czynników. Planowałem stworzyć prosty kalkulator oparty o pewne cechy strony...Okazuje się że są takie twory jak kalkulatory do wyceny stron jednak mam pytanie czy wam również się wydaje że ten tutaj http://www.bbsoft.pl/wycena_strony.php jest trochę drogi ? Według mnie witryne którą jedna osoba jest w stanie stworzyć w tydzien kalkulator potrafi wycenić na 4tys netto.... Czy po prostu ja tak tanio robie strony ? ;p z góry dzieki za opinie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 34 Dołączył: 21.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przykładowo prosta rejestracja (login, haslo, email) + logowanie to z godzina roboty, zwłaszcza, że takie coś się przeważnie ogranicza do - nie oszukujmy się - copy&paste, więc stawka godzinna: 990zł wydaje mi się dość niezła. (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif)
@bottom Ja to wiem i rozumiem, nie twierdzę inaczej, mimo to wydaje mi się to "niezłą" stawką. Zapewne z czasem będzię się to zmieniać. ** powyżej dwóch języków, każdy następny +40% ceny końcowej. Tutaj w dobrym wypadku sprawa ogranicza się głównie do dodania jednego wiersza w bazie. Ten post edytował nmts 23.09.2012, 21:23:03 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 15 Dołączył: 12.08.2012 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przykładowo prosta rejestracja (login, haslo, email) + logowanie to z godzina roboty, zwłaszcza, że takie coś się przeważnie ogranicza do - nie oszukujmy się - copy&paste, więc stawka godzinna: 990zł wydaje mi się dość niezła. (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) Przy założeniu, że wszystko mamy gotowe i wiemy JAK to zrobić. Za to też się płaci. Też możesz wziąć sobie dłuto do ręki, ale ot tak nie będziesz umiał rzeźbić. Płacisz też nie tylko za to, ale za całą wcześniejszą naukę i doświadczenie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 15:49 |