![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 9 Dołączył: 7.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem taką 'alternatywną' stronę i chciałbym wiedzieć co o niej sądzicie i czy wg. Was ma sens bawienie się w takie rzeczy...
Euforia Oszczędzimy sobie opinii na temat grafiki i kopiwrajtingu bo nie o to w tym temacie chodzi. Bardziej interesowałyby mnie opinie na takie tematy, jak zdarzenia i ich obsługa czy usability. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Strona powinna wrócić do poprzedniego położenia albo powinna pojawić się kolejna( lub poprzednia) podstrona Tylko te przeciąganie nie działa najlepiej. Strona wariuje właśnie podczas przeciągania. Wszystko skacze, przemieszcza się bez ładu i składu. A co powinno się dziać, to wiem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .Zaznaczanie tekstu też wariuje. Jak przypadkiem zaznaczę tekst na górze strony lub ikonkę, to mam problem to odznaczyć. Zajrzałem w Twój kod javascriptowy i co mi się rzuciło w oczy... 1. Nazwy zmiennych - zmienne w JS nie muszą rozpoczynać się od znaku $ (jak to jest w PHP). Nie widzę w sumie sensu pisania tego znaku, szczególnie, że korzystasz z jQuery, które (domyślnie) wykorzystuje ten znak do innego celu. 2. Komentarze - polskie znaki się źle wyświetlają w komentarzach. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 08:26 |