![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 9 Dołączył: 7.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem taką 'alternatywną' stronę i chciałbym wiedzieć co o niej sądzicie i czy wg. Was ma sens bawienie się w takie rzeczy...
Euforia Oszczędzimy sobie opinii na temat grafiki i kopiwrajtingu bo nie o to w tym temacie chodzi. Bardziej interesowałyby mnie opinie na takie tematy, jak zdarzenia i ich obsługa czy usability. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 9 Dołączył: 7.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak próbuje przewinąc scrolla to zamiast po ludzku przesunac strone, samo przesuwa w większym tempie na samą górę lub dół. Nie mogę normalnie przewijać choćby o 1-2px... Moim założeniem jest, aby strona dopasowała się do rozdzielczości okna przeglądarki (już o tym wspominałem). Dlatego nie wiadomo czy pojawi się pasek przewijania w divie czy nie... Moja idea jest taka, ażeby zaoszczędzić użytkownikowi 'roboty'. Skoro cały tekst jest widoczny i użytkownik mimo to skrolluje - znaczyło by, że chce zobaczyć co jest dalej. Oszczędzając użytkownikowi czasu i energii - przewijam 'materiał' do kolejnej (lub poprzedniej) podstrony... p.s. Nie chcę mieszać tematów... ale bylibyście na tyle uprzejmi, aby napisać gdzieś na boku postu (np. w post scriptum) co sądzicie na temat stron pojawiających się np. tu albo tu? Ten post edytował zbychoCom 21.09.2012, 01:24:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 18:29 |