![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pytanko i problem ze skrypcikiem
chciałbym, aby: jeżeli zaznaczę checkbox "TAK" - przenosi mnie do kolejnej sekcji/podtstrony - #section1m, jeżeli zaznaczę checkbox "NIE" - przenosi mnie do - #section1p a poniżej link: jak to zrobić na onClicku (w <a href="#section1m" class="next" onclick="...">przenieś w zależności od wybranego checkboxa</a>? jaki skrypt, żeby działał na onclicku? pozdro wszystkim Ten post edytował dexter21 19.09.2012, 16:17:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze próbowałem, ale coś mi nie wychodzi, jakiś działający przykład by się przydał, to się na takim nauczę, sorki że zawrcam wszystkim dupę, ale nie ogarniam, pomóżcie nie tylko mnie się przyda, ale i wchodzącym na to forum, pleaseeeee...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze próbowałem, ale coś mi nie wychodzi, jakiś działający przykład by się przydał, to się na takim nauczę, sorki że zawrcam wszystkim dupę, ale nie ogarniam, pomóżcie nie tylko mnie się przyda, ale i wchodzącym na to forum, pleaseeeee... Pokaż kod. @up racja. Radio będzie tu lepszym rozwiązaniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 15:05 |