![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pewien, chciałbym umieścić jednego diva w wybranym miejscu (na stałe w jednym miejscu) np. na środku za pomocą
margin: 50%; width: 200px; height: 200px; następnie chciałbym rozmieszczać kolejne divy o tych samych rozmiarach width: 200px; height: 200px; w dowolnych miejscach według diva głównego aby tamten pierwszy nie zmieniał swojego położenia. Moje pytania brzmią: jak zablokować diva głównego w jednym miejscu jak umieszczać kolejne divy z prawej strony albo lewej strony diva głównego aby ten nie zmieniał swojego położenia ? jak umieszczać diva od dołu lub od góry według diva głównego ? czy position absolute diva głównego zmieni położenie wszystkich divów ? Ten post edytował ZenekN 19.09.2012, 09:14:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 419 Pomógł: 5 Dołączył: 7.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam dziękuję za wyjasnienienie position absolute i relative.
Mam pytanie jak mogę zrobić aby środek strony rozciągał sie po dodawaniu treści do zawartości kontenera "środek". Powiedzmy że środek strony może się rozciągać czyli width: 100%; ale jak zrobić aby kontener footer stopka przesuwała się równocześnie w dół wraz z rozszerzaniem strony czyli zwiększaniem treści w kontenerze środek. Pozdrawiam Ten post edytował ZenekN 20.09.2012, 08:46:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 13:22 |