![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Panowie,
Jestem raczkujący jeżeli chodzi o JaveScript. Na potrzeby pewnej pracy musiałem zrobić formularz, którego zawartość zmienia się dynamicznie w zależności od wybranej opcji. Po dłuższym czasie cel udało się osiągnąć. Kod:
Wszystko fajnie, pięknie, ale po pierwszym wejściu na stronę z tym formularzem pojawiają się wszystkie pola formularza, dopiero po wybraniu konkretnego celu kredytowanie pojawiają się/znikają odpowiednie pola formularza. To samo dzieje się po odświeżeniu strony. Pytanie moje jest takie: Czy da się w JS/HTML ustawić jakieś wartości by domyślnie nie wyświetlał wszystkich pól tylko to co trzeba. Każdy pomysl się liczy. Z góry dziękuję za sugestie. Pozdrawiam! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 14.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko właśnie o to chodzi, że nie za bardzo znam jQuery... (Umiem tylko użyć gotowych szablonów ze strony jQuery UI...)
A tak jak mam teraz w JavaScript po prostu nie może być? I dzięki za podpowiedź z tym ukrywaniem w css, wszystko działa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował David_Rook 19.09.2012, 18:05:23 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 05:29 |