![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałem zobaczyć jak Symfony2 poradzi sobie jako API i w tym celu chciałem wykorzystać ActionScript3.0 + Symfony2 (PHP) więc mam sobie jakąś aplikację, która wysyła z flasha json ( { id:1 } ) więc flash oczekuje wszystkich kolumn, które należą do ID = 1. Jako z tym nie mam problemu, bo normalnie mogę zrobić to tak:
ale jak to samo zrobić w Symfony2 ?
var_dump zwraca
Ale nijak nie potrafię się po tym ruszyć... EDIT:: Doszedłem do tego, że po zmianie w klasie Userzy.php (entity) z private na public mam dostęp do np print $entities[0]->name; w przeciwnym razie otrzymuję error Cannot access private property SimonMedia\ApiBundle\Entity\Userzy::$name in F:\WORK\labs\Symfony\ApiID\src\SimonMedia\ApiBundle\Controller\DefaultController.php on line 28 Ale chyba taka zmiana nie jest dobra i nie na tym to ma polegać ? Ten post edytował Szymciosek 16.09.2012, 11:06:44 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz powiedzieć coś więcej o tej metodzie ?
Potrzebuję uzyskać coś takiego: Kod { user: [ {name:Janusz}, {name:Marek}, {name:Mariusz} ] } a na razie mam: Kod {"user":{"name":"Mariusz"}} za pomocą takiego kodu, co w ogóle nie jest zautomatyzowane za bardzo...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 26.09.2025 - 15:10 |