Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Strona szkoły
mateŁusz

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Odwiedź moją stronę

Nie skończone jak na razie.. wygląd strony nienaganny?

Propo dopisku na dole 'Prawidłowe działanie Google Chrome'. Na Operze, FF itd. to jest problem z menu bo jak nasuniesz, np. na 'pozostałe' i bd chciał wybrać 'SKO' to rozwijane menu znika i tak trzeba kilka razy przesuwać, aby nie znikło - nie mam pojęcia dla czego tak jest.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
mateŁusz

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(peter13135 @ 14.09.2012, 15:32:19 ) *
Strona ma działać pod każdą przeglądarką, a nie tylko pod chromem, więc to info w stopce ciut nie na miejscu.

Nie sądzę, by czarny kolor był dobry, dla strony szkoły.

Już doszedłem do źródła problemu. Tak patrzyłem i pomiędzy wysuwającym się menu, a górnym 'buttonem' menu jest 1-2px odstęp? Podczas przesuwania nawet poooooooowolnego w Chrome menu się nie chowa - jakby nie widzi tej luki, lecz FF, Opera, IE widzi tę pikselową lukę i chowa menu jak się powoli przesuwa.

'Schować' tę lukę pomiędzy rozsuwanym, a górnym napisem w sposób margin-top: -1/2px czy position: relative i top: Xpx ?

/edit
Dobra, nie mam pomysłu na kolorystykę.
html.jpg zostawić czy nie? Jakiego koloru polecacie zrobić deseń na body i/ew. na diva wczytaj? (podawajcie koloru w HTML jak możecie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

adobe

/edit2

Pomyślałem, aby na głównej dać slideshow, ale mam taki mały problem, ponieważ jak nasunę, np. na 'O szkole' to tak jakby wysuwane menu wysuwało się pod slideshow i nie widać go.. Zajrzy ktoś w kod i poda poprawkę ? (IMG:style_emoticons/default/haha.gif)

Odwiedź moją stronę

/ss z poprzednich projektów ;d

Ten post edytował mateŁusz 14.09.2012, 15:07:19
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 11.10.2025 - 10:02