![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odwiedź moją stronę
Nie skończone jak na razie.. wygląd strony nienaganny? Propo dopisku na dole 'Prawidłowe działanie Google Chrome'. Na Operze, FF itd. to jest problem z menu bo jak nasuniesz, np. na 'pozostałe' i bd chciał wybrać 'SKO' to rozwijane menu znika i tak trzeba kilka razy przesuwać, aby nie znikło - nie mam pojęcia dla czego tak jest. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 102 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Sposób linkowania jest "be", ponieważ strony wczytujesz przy pomocy jQuery, w wyniku czego link się nie zmienia, przez co by się dostać gdzieś do strony nie można sobie skopiować linka tylko trza przedzierać się przez wszystko. Dodatkowo moje sprawdzenie czy coś jest linkiem polega na najechaniu na to kursorem i zobaczeniem czy przeglądarka wyświetli mi w rogu adres do którego prowadzi (dlatego za pierwszym razem myślałem że masz tylko główna stronę ). 2. Menu, mimo że rozwijane, to "główny" przycisk, oprócz rozwijania powinien również gdzieś przenosić, chociażby do pierwszej podstrony z listy, jednak gdzieś przenosić powinien. 3. Galerie masz 2 razy (IMG:style_emoticons/default/snitch.gif) 4. Kolorystyka. Rozumiem, że uczniom szkoła wydaje się być złem w czystej postaci. Jednak to Szkoła, miejsce gdzie chodząc dzieci (Gimnazjum i Podstawówka wchodzą w skład tego zespołu szkół) więc prezentować powinno się w sposób dość barwny, radosny. Czerń i Mrok tu nie pasują. Stara strona ( http://www.zespolszkolnr1.republika.pl/ ) mimo również "starego" wyglądu, wydaje się lepsza. 1. Właśnie chciałem zrobić to za pomocą jQuery, aby nie przeładowywać strony. 2. Zrobię (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) 3. Nie zauważyłem nawet, dziękuje (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) 4. Rozśmieszyłeś mnie z tym złem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Będę robić w rożnych kolorystykach, przyznam się, że trochę kierowałem się zse.biaman.pl (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) U Was w menu pokazuje polskie znaki? Bo dzisiaj prezentowałem wersję wstępną dla informatyka z naszej szkoły i się 'krzaki' pokazywały, znaki zapytania etc. Ten post edytował mateŁusz 14.09.2012, 14:11:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 14:48 |