![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Rozważam kupno kamery cyfrowej, ale w związku z tym, że się na tym nie za bardzo znam to potrzebuję wskazówki. Urządzenie do zastosowań typowo amatorskich. Nagrywanie imienin cioci, ślubu znajomych, wygłupów córeczki, e.t.c. Pierwsze z brzegu co wpadło mi w oko to: Sony HDR-CX115E. Od sprzętu oczekuję:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2012 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorry, że odświeżam wątek, ale mam w sumie podobne pytanie, czyli mówiąc krótko – dobra kamera w okolicach 1500zł. Oczywiście „dobra” na miarę tego przedziału cenowego, ale póki co lepszej nie potrzebuję. Trochę już szukałem, ale nie do końca się znam na wszystkich parametrach, więc proszę Was o rady w tej kwestii. Np. w jednym sklepie (http://www.mixelectronics.pl/kamery_cyfrowe) znalazłem w podobnej cenie Sony HDR-PJ200E i JVC GZ-VX700. Który z tych modeli byście doradzali? Będę wdzięczny za pomoc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 10:03 |