![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałbym wysłać na inną stronę uzupełniony formularz, problem mam w tym, że aby dokonać jakiś operacji na wysłanych danych na tą stronę trzeba być na niej zalogowanym, i mam pytanie czy istnieje jakieś sposób na dokonać takiego zabiegu, jakoś się za pomocą php zalogować czy coś.
Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 1.12.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki, temat do zamknięcia.
Mam problem, chce się zalogować do ryushare ( hosting plików ), z strony logowania wysyłane za 4 zmienne op, redirect, login i password, z czego dwie pierwsze jako ukryte formy. W sumie skrypt "działa" gdy przesyłam nieprawidłowe dane loginu i hasła to otrzymuje stronę z komunikatem o nie poprawnych lognie lub haśle, ale kiedy wysyłam poprawne dane to jako feedback nic nie otrzymuje, biała karta, nawet funkcje związane z blędami nic nie przekazują, i mam pytanie czy coś robię żle czy może serwer blokuje jakoś korzystanie z tej metody logowania. Pozdrawaim
Ten post edytował c4ld3ra 19.09.2012, 11:46:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 11:40 |