![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 1 Dołączył: 26.05.2011 Skąd: Moon Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
Zapewne znowu się wygłupię pytając o tak błache rzeczy ale ... niech tam (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) otóż mam to w zasadzie zrobione od dawna ale strasznie "na około". Skrypt odczytuje wartości 4 komórek z bazy i na ich podstawie wyświetla odpowiedni obrazek prezentujący łagonie rzecz ujmując walory powiedzmy osobnika (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) w postaci słupka (u podstawy zielony i im wyższy tym bardziej czerwony (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ale mniejsza o szczegóły barwne, rozwiązałem to ustawiając serię warunków "if"
Zdaję sobie sprawę, że można to zrobić inaczej, lepiej, krócej ale moja wiedza jest jeszcze zbyt ... ograniczona żeby sobie z tym poradzić dlatego proszę o pomoc. Chciałbym skrócić/usunąć zbędne rzeczy, uprościć kod, no chyba że się nie da (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ? pozdrawiam phpamator |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 9 Dołączył: 3.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powinno działać. Ten post edytował red.orel 10.09.2012, 02:35:17 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:32 |