![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 25.10.2007 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
mam pytanie do mistrzów SEO. posiadam od 10 lat dobrą domenę, znaną w danym środowisku, jest w pierwszej trójce google w swojej tematyce. dokupiłem też dwie domeny przykładowo: wydarzenia.pl i kalendarz.pl ponieważ posiadam takie działy w domenie głównej. obecnie te dwie nowe domeny przekierowują tylko ruch na główną domenę.są kosztowne a nie ma z nich wielkiego pożytku. czy można je lepiej wykorzystac? np.usunac dzial wydarzenia z domeny znanej i przeniesc pod wydarzenia.pl?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
automatem np. skyptem php który na podstawie słow czy mapy poprobi przekierowania
Nie byłem precyzyjny |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 304 Pomógł: 1 Dołączył: 28.06.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
automatem np. skyptem php który na podstawie słow czy mapy poprobi przekierowania Nie byłem precyzyjny ale pod warunkiem, że linki są skonstruowane tak, że dla danego działu część składni linka jest taka sama - właśnie to miałem na myśli pisząc we wcześniejszym poście o przemyślanej budowie linków |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 15:44 |