![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie mam 18 lat (mam więcej) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jako iż posiadam konto w credit agricole, ale nie jestem z niego zadowolony, szukam czegoś nowego, oferty w większości wyglądają, aż za dobrze, dlatego mam do Was pytanie jaki bank byście polecili do tzw. konta zaskurniaka... Czyli konta które najlepiej byłoby darmowe (wpłata, przelew, bankomat), niekoniecznie z kartą, zwyczajne konto z którego bank nie pobierałby opłat miesięcznych (żadnych), nie musi być z tokenem/zdrapką. Konto mi to potrzebne tylko do odkładania różnych kwot co jakiś czas. Zastanawiam się nad kontem internetowym w ING, ktoś już takie posiada? Jakieś wady są? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 371 Pomógł: 30 Dołączył: 14.04.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To ja jeszcze dodam coś odnośnie konta w credit agricole i alior sync. Wczoraj byłem w oddziale dawnego Lukas Bank i obsługa jest fajna- nie można zaprzeczyć. Pytałem jednak o opłaty za konto i wygląda to w sumie tak jak w mbanku - 2zł za kartę chyba że wydasz 100zł. Jest jeszcze tak że w credit agricole musisz za każdym razem przychodzić do banku by dodać nowe dane odbiorcy przelewu, albo skorzystać z tokena - opłata wynosi 2zł/miesiąc chyba że dokona się jednej operacji - czyli warunek do spełnienia. Po zalogowaniu miałem na koncie Credit Agricole informację o oprocentowaniu 25% - tak tyle właśnie- zrobiłem screen i wysłałem nawet do kolegi:) żeby świadek był. Pan w banku jednak mi nie uwierzył. Postanowiłem więc usunąć konto - trwało to ok 5 minut.
Tego samego dnia skontaktowałem się przez czat z Alior Sync, założyłem konto, dziś zostało aktywowane - więc stosunkowo szybko nastąpiła aktywacja. A karta idzie pocztą polską, bank twierdzi że do 2 tygodni przyjdzie... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 17:59 |