![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam, mam problem
w bazie danych mam 3 rekordy a na stronie wyswietla mi 6. sa one po prostu dublowane. jak to zrobic, aby sie nie dublowaly? ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moglbys mi podpowiedziec jak to naprawic? bo naprawde nie moge dostrzec bledu. przyznam sie bez bicia ze jestem samoukiem i jeszcze wiele musze sie nauczyc.
Cytat $query="SELECT produkty2.produkt, produkty2.jednostka, produkty2.cena, produkty2.producent, hasla.id_uz FROM produkty2 INNER JOIN hasla ON produkty2.id_uz2 = hasla.id_uz ORDER BY produkty2.produkt"; $result=mysql_query($query); $num=mysql_numrows($result); mysql_close(); znalzlem blad. tutaj wkleilem poprawiony kod. moze komus sie przyda. a moglibyscie mi podpowiedziec jak zrobic odnosnik aby dla admina przekirowalo na inno strone, i w zaden sposob nie moge polskich znakow wyswietlac z bazy danych. wkleje kod z pliku ktory sprawdza login. Cytat <?php
$host="******"; $username="****"; $password="****"; $db_name="****"; $tbl_name="hasla"; mysql_connect("$host", "$username", "$password")or die("cannot connect"); mysql_select_db("$db_name")or die("cannot select DB"); $user=$_POST['user']; $password=$_POST['password']; $user = stripslashes($user); $password = stripslashes($password); $user = mysql_real_escape_string($user); $password = mysql_real_escape_string($password); $sql="SELECT * FROM $tbl_name WHERE user='$user' and password='$password'"; $result=mysql_query($sql); $count=mysql_num_rows($result); if($count==1){ // Register $user, $password and redirect to file "login_success.php" session_register("user"); session_register("password"); session_register("nazwa"); header("location: login_success.php"); } else { $message="Podałeś nieprawidłowe dane!"; } ?> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:57 |