![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie mam 18 lat (mam więcej) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jako iż posiadam konto w credit agricole, ale nie jestem z niego zadowolony, szukam czegoś nowego, oferty w większości wyglądają, aż za dobrze, dlatego mam do Was pytanie jaki bank byście polecili do tzw. konta zaskurniaka... Czyli konta które najlepiej byłoby darmowe (wpłata, przelew, bankomat), niekoniecznie z kartą, zwyczajne konto z którego bank nie pobierałby opłat miesięcznych (żadnych), nie musi być z tokenem/zdrapką. Konto mi to potrzebne tylko do odkładania różnych kwot co jakiś czas. Zastanawiam się nad kontem internetowym w ING, ktoś już takie posiada? Jakieś wady są? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja to dobrze wiem jak to działa, ale nie dajmy się zwariować. To jest ich praca, i takie mają ryzyko zawodowe, raczej za rozłączenie rozmowy z konsultantem (obojętnie jakiejkolwiek komórki bankowej, lub innej) Twoim znajomi, klienci, i inni nie będą się rozłączać. A jeżeli w kulturalny sposób nie wystarczy to innego rozwiązania nie ma. Life is brutal n' full of zasadzkas... Wiadomo że świat "miły" byłby piękniejszy, ale nie możemy dawać sobie wchodzić na głowę to "Oni" pracują dla nas, a nie my dla nich, i jak mówię że nie chcę usługi, to nie chcę i już...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:15 |