![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No to co o nim sądzicie? Jak się wam podoba?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja osobiście też miałem Windows 8, kafelki i okienka to dwa różne światy, ehhh... pod względem wyglądu to podobają mi się kanciaste przyciski minimalizacji, itp. Jeżeli chodzi o logowanie i instalacje za pomocą hotmailu (outlook.com teraz) to też mi się to niepodoba, powinni zrobić mail jaki się chcę (a może wyjdzie jakaś modyfikacja) wtedy to by miało ręce i nogi, mam tam skrzynkę, więc zainstalowałem jakoś, ale używam tego hotmaila tylko do spamu i aktywacji niepotrzebnych mi na co dzień kont, heh.
Póki wspierają Windows 7 to nie zamierzam z niego rezygnować, chociaż chciałbym jeszcze większą wydajność, eehhh... nie da się niestety przyspieszać jednego systemu w nieskończoność. W 2008 roku miało być nowe jądro MinWin, jednak coś chyba nie poradzili sobie z nim i zrobili tą vistę, potem podali nam siódemkę, aż w końcu ósemka, jak dla mnie to wszystko to samo, windows 7 różni się wyglądem i trochę jest oczyszczony ze śmieci visty, a ósemka to z kolei dowalenie metro do siódemki i poprawki stylistyczne, ehh.... Co oni ze światek robią, mają nas w małym palcu, a my z tego korzystamy ;( |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:09 |