![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Mam problem, napisałem w HTML5 stronkę na której między innymi w ramce <FRAME> jest link do facebooka i powinien się on tam otworzyć po kliknięciu. Niestety tak się nie dzieje, wszystko jest zrobione dobrze bo w drugiej stronie tak samo wrzuciłem NK.pl i działa bez problemów. Proszę, pomóżcie mi. Co zrobić, żeby to zadziałało. Dla informacji, Twitter też nie chce działać. To może być jakiegoś rodzaju zabezpieczenie, ale muszę to obejść albo po prostu mieć fb w ramce na swojej stronie. Z góry dzięki i pozdrawiam ![]() Bartek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
To jest wina ramki na pewno, obawiam się, że facebook nie może być umieszczany w ramkach (jakieś zabezpieczenie czy coś) - Może include w php (nie wiem czy zadziała, bo nie próbowałem nigdy includować innej strony niż moja ;p)
PS. Google nie ładnie patrzy na ramki ;p więc nie masz co o wysokiej pozycji w google, użyj może też trochę css, a nie samego html <center> jest przestarzałe użyj css, tak samo zamiast <br><br> daj margines górny ![]() PS2. fajny pomysł na stronę Ten post edytował binprogrammer 23.08.2012, 23:10:58 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 16:00 |