![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem taki kod :
a jak zrobić, by ograniczyć możliwość zaznaczenia pola checkbox do np. 2 sztuk i jednocześnie dostać monit w stylu alert lub info że za dużo się zaznaczyłow - w ukrytym div'ie ? Dodatkowo po zaznaczenieu np. 3 boxa w przypadku limitu na 2 możliwe, pole 3 się nie zaznaczy i nie pojawi się 3 opis z ukrytego diva? Dzięki za pomoc. PW |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Sorry ze odswiezam tak stary temat, jednak chcialbym sie spytac jak wyswietlic zmienna licznik, czyli tak aby np po zaznaczeniu 1 checkboxa wyswietlilo mi ze "1 zaznaczony", a przy 2 ( oczywiscie wczesniej zmieniajac max=2 na np 5), "2 zaznaczone" itd itp. Teoretycznie wiem jak to wyswietlic, jednak niewiem gdzie to wkleic aby dzialalo Kod <script>document.write("Zaznaczono " + licznik + " checkbox'ów.");</script> Pozdrawiam Ten post edytował c3l3r1on 21.08.2012, 01:17:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 19:17 |