![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Zainstalowałem zend framework na serwerze w internecie chciałbym programować sobie na komputerze i od razu wysylać pliki na serwer. Nie wiem jednak w jaki sposob moge utworzyć nowy projekt, w internecie jest wiele artykułów opisujących instalacje i tworzenie nowego projektu na serwerze loklalnym, jednak nie znalazłem informacji w jaki sposob moge utworzyć projekt na zdalnym serwerze. Proszę o nieodsyłanie mnie do google gdyz tam nie znalazłem wiadomosci bądź nie potrafie zrobić z nich użytku. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 885 Pomógł: 463 Dołączył: 3.10.2009 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~ShadowD: avatar faktycznie tymczasowo usunięty (do czasu znalezienia nowego) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
~james8: Nie wiem, w jaki sposób można Ci jeszcze bardziej pomóc, za dużo chciałbyś na raz. Cytat Martwię się tym, że chciałbym nauczyć się jakiegoś frameworka Niepotrzebne zmartwienia nie wróżą niczego dobrego na początek, wystarczy poczytać, proponuję przejrzeć ponownie linki od początku tematy i nie przejmować się, że się czegoś nie rozumie, bo wystarczy to teraz pominąć i wrócić do tematu za jakiś czas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 21:00 |