![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 134 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie.
Zainstalowałem zend framework na serwerze w internecie chciałbym programować sobie na komputerze i od razu wysylać pliki na serwer. Nie wiem jednak w jaki sposob moge utworzyć nowy projekt, w internecie jest wiele artykułów opisujących instalacje i tworzenie nowego projektu na serwerze loklalnym, jednak nie znalazłem informacji w jaki sposob moge utworzyć projekt na zdalnym serwerze. Proszę o nieodsyłanie mnie do google gdyz tam nie znalazłem wiadomosci bądź nie potrafie zrobić z nich użytku. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 590 Pomógł: 107 Dołączył: 25.10.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
natomiast CodeIgniter z tego co się orientuje nie jest już rozwijany i działa na starszej wersji php.... Hm... Na głównej stronie CI widzę: Cytat CodeIgniter 2.1.1 Released Read More… Posted by Phil Sturgeon on Jun 13, 2012 Mało tego, na http://codeigniter.com/news/codeigniter_2.1.1_released piszą wprost: Cytat While 3.0.0 is still a few months away from a stable release, we’re pleased to announce CodeIgniter 2.1.1, with a few bug fixes and tweaks. It’s not going to blow you away, but it does mean a more stable CodeIgniter is now available. Wnioski: 1. Nie orientujesz się (bo chłopaki piszą wersję 3.0.0) 2. Domniemuję, że ani nie wszedłeś na stronę główną, ani tym bardziej na announce o wersji 2.1.1 (bo byś się dowiedział o 3.0.0) 3. "działa na starszej wersji php" - na jak starej? I Chcesz się uczyć frameworka i poznawać, jak się w nim pisze, a martwisz się, czy framework działa na nowych wersjach PHP? A może zaczniesz martwić się, czy działa pod nowym Apache, albo pod nowym Windows/Linuksem? Albo na nowych procesorach Intela/AMD? Jak wielką masz wiedzę na temat nowości w tym dziale? Bo dla mnie CodeIgniter 2.1.0, php 5.3.3 i Apache 2.2.15 wystarcza, ale może Ty w nauce używasz jakichś konstrukcji, które wyszły (albo i zniknęły) w międzyczasie? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 10:50 |