![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, mam taki kodzik rejestracji wszystko działało, a teraz gdy sie rejestruje po prostu strona sie odświeża.
mółgby ktoś sprawdzić gdzie tu jest błąd ? Ten post edytował Misiuu 11.08.2012, 15:40:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 13.10.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sesja na bank nie istnieje, gdyż jak jestem zalogowany,
to sie wylogowuje jest funkcja
czyli sesji nie bedzie, to działa, gdyż początek rejestracji jest !isstet czyli moge wejsc tylko bedac niezalogowanym, a do plików w tym samym czasie które nie miają "!" wejsc nie moge, znaczy ze sesja raczej działa. Ten skryt działał mi wcześnie nie wiem co sie zrąbało że nie działa. a co do tych linii to co mam dokładnie zrobić bo jakoś nie zrozumiałem? mam usuwać części skryptu i zobaczyć czy w koncu zadziała ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co do tych linii to co mam dokładnie zrobić bo jakoś nie zrozumiałem? mam usuwać części skryptu i zobaczyć czy w koncu zadziała ? Masz "debugować" czyli sprawdzić gdzie skrypt "dochodzi" po wysłaniu formularza. Podałem Ci kilka sugestii gdzie może leżeć problem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 10:24 |