![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
czy znacie jakieś firmy wdrażające dedykowane sklepy internetowe. Chodzi mi to o prawdziwe dedykowane sklepy, gdzie będą takie możliwości jak: - ustawienie zupełnie dowolnych adresów do podstron - definiowanie dowolnych filtrów - dedykowany moduł do wprowadzania opisów produktów (czyli definiowanie cech produktów etc) oraz późniejsze wyszukiwanie produktów po tych cechach - tworzenie różnych typów nawigacji czyli zarówno ścieżki liniowe jak i filtry zawężające itp. Czyli innymi słowy szukam firmy, która mogłaby wdrożyć i rozwijać sklep, dokładnie taki jak sobie wymyślę. Ogólnie większość firm, która mi wyskakuje pod hasło "sklepy dedykowane" to tak na prawdę firmy wdrażające sklepy pudełkowe. Można znacie jakieś firm z branży, które na prawdę tworzą sklepy dedykowane? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 48 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zakładam, że ktoś napiszę cały sklep od zera ;-) Ale właśnie raczej idę takim tropem, że jest firma specjalizująca się w modyfikacjach istniejących platform. Na tą chwilę ustaliłem, że są dwie platformy, które nadają się do takich rzeczy - czyli wspomniany już Magento i Prestashop. Ponoć (znam tylko z opowiadań), w dużej mierze te rozwiązania to frameworki sklepowe, a nie gotowe pudełkowe rozwiązania typu SOTE i da się je mocno zmodyfikować.
Powiedzmy sobie szczerze, że nie jest to aż tak dużo pracy, aby dopisać kilka funkcjonalności dedykowanych pod sklep. Skoro ja bez doświadczenia mogę to dość sprawnie robić, to ktoś "żyjący z tego" spokojnie może coś wyczarować za te pieniądze. Ale znowu - mogę się mylić, co oznacza, że wybrałem złą branżę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:50 |