Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Wybór hostingu
dark_root

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam,
tworze od jakiegoś czasu stronke (węzeł pośredniczący) i dzisiaj postanowiłem wykonać pierwsze testy strony w sieci. Niestety okazało się, że hosting, który kiedyś kupiłem ma włączone safe mode.
Dlatego chciałbym zwrócić się do was z proźbą o pomoc w dokonaniu wyboru nowego hostingu.
Konieczne jest safe mode off, może być niewielka przestrzeń dyskowa, ale za to duży transfer (conajmniej 100GB miesięcznie, ale im więcej tym lepiej) i w miare niezłe prędkości downloadu i uploadu.
Mam nadzieje, że uda się to ogarnąć za jakieś rozsądne pieniądze. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Macie jakieś swoje sprawdzone typy?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Monter08

Ostrzeżenie: (0%)
-----

100gb miesięcznie to trochę sporo jak na normalny hosting www, mało jaki hosting daje taki transfer za niską cenę, może pomyśl na kupnem VPSa? wydaję mi się że taniej Ci to wyjdzie.
+Quote Post
Hekko

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Cytat(Monter08 @ 26.07.2012, 16:54:50 ) *
100gb miesięcznie to trochę sporo jak na normalny hosting www, mało jaki hosting daje taki transfer za niską cenę, może pomyśl na kupnem VPSa? wydaję mi się że taniej Ci to wyjdzie.

100GB to nie jest nic nazdwyczajnego.

A skoro prosi o hosting, to oferty VPS raczej na nic mu się zdadzą. Bo kupi i potem będzie płacz jak to obsłużyć..
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 11.10.2025 - 12:30