![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 188 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety ale ostatnio dobrze znana strona MaterDefense została zablokowana z powodu przeciążenia bazy. Dlatego stworzyłem swój własny skrypt i własną stronę. Wszystko 100% samemu (oprócz loga PHP oczywiście)
Oto adres: http://webprotection.x10.mx/ Domena i adres jest tymczasowy, nie zwracajcie na to uwagę. Strona jest prosta, bo nie mam talentu graficznego, posiada panel administracyjny, korzysta z bazy danych. Jest parę opcji - dodawanie komentarzy, stronicowanie (gdy wpisów więcej niż 10, itp. Jak oceniacie wygląd i schemat działania tego skryptu? Czy jest on bezpieczny. Na razie myślę że bez źródła się obejdzie (nie jest to żaden skrypt dobra publicznego ;P) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@materkamil w poprzedniej wersji skryptu było to tak samo sformułowane i nie wypieraj się, bo to nie ma sensu,
Co do poradników video Shido masz pewną rację, jedanak na początek na prawdę to ułatwia wszystko, ja po obejrzeniu unknowna nie znudziłem się i zacząłem czytać książki, które jakoś tam rozumiem. Co do tematu, trochę bałagan się robi :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 01:33 |