![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam stronę napisaną w php (na zasadzie frameworka czyli wiele plików.php połączonych ze sobą), która poprawnie działa w XAMPP 1.7.7 (php wersja 5.3.8). Pragnę zainstalować na swoim PC, najnowszy XAMPP 1.8.0, który ma wersję php 5.4.4. (i oto moja obietnica dla wtajemniczonych z poprzedniego tematu - to już jest ostatnia wersja XAMPPa na jaką chce zamienić i jak pojawi się nowsza wersja to już nie będę zamieniał na nowszego XAMPP i od nowa prosił o pomoc) Napotykam w sowiej stronie następujące błędy: 1) Strona główna mojej strony zawiera 2 (strzelam krytyczne) błędy: http://i48.tinypic.com/349c45x.png 2) posiadam w projekcie tylko stronę główną oraz stronę logowania w której występują następujące błędy: http://i45.tinypic.com/287jl8m.png Proszę bardzo o pomoc w rozwiązaniu tych błędów. Oto plik controller_base.php: (błędy w 13 i 17 linii)
plik: router.php: (błędy w 118 i 131 linii)
Proszę o pomoc co dokładnie znaczą te komunikat i co trzeba w takim wypadku podjąć za kroki... (nie chodzi mi o wyłożenie wszystkiego na tacy - tylko chociaż pomoc w nakierowaniu mnie na właściwy trop próby poprawy) -Opcja wyłączenia błędów: error_reporting ('E_ALL ^E_DEPRECATED ^E_NOTICE'); Odpada, ponieważ mój projekt musi być OK. Ale jak ją włączę to nie ma niepożądanych efektów na stronie. Ten post edytował r3pilc3 29.07.2012, 11:40:15 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o poprawę tego drugiego pliku!
poprawiłem na:
oraz
poprawiłem na:
1) W ten sposób mam poprawić? bo nie wiem;'' -> jeśli w ten to komunikaty się nie zmieniają. Jedynie na drugim, obrazie który jest na 1szym moim poście doszedł komunikat: Fatal error: Call to a member function getAdminLanguages() on a non-object in C:\xampp\htdocs\Sklep_jubilerski\app\controllers\admin.php on line 188 Oto linia 188 tego pliku:
_____________ A jak wpiszę var_dump($this->registry->addon->$addon = $addon2); i var_dump($this->registry->model->$name = $model;); to wyświetla mi się: Parse error: syntax error, unexpected ';' in C:\xampp\htdocs\Sklep_jubilerski\core\classes\router.php on line 118 a strona się nie wyświetla ___________ To może być zupełnie coś innego.. Każdą propozycję przetestuję .. i odpiszę 'co i jak' Jak ktoś ma jakiś pomysł to proszę pisać Ten post edytował r3pilc3 29.07.2012, 20:59:12 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:27 |