![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 4 Dołączył: 22.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam internetowego banku/serwisu/etc, gdzie założenie konta trwa błyskawicznie bez zbędnych formalności. Chciałbym na szybkiego przesłać pieniądze, aby je przewalutować z EUR na PLN i wysłać dalej. Możecie mi coś polecić?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 132 Pomógł: 4 Dołączył: 22.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mieszkam za granicą więc kurier i osobista przechadzka do banku odpada. Szukałem, ale nie znalazłem. PayPal to złodziej z negatywną opinią więc całkowicie odpada. Rozwiązałem problem drogą przez znajomości. Ogólnie rzecz biorąc potrzebowałem, aby opłacić domeny wykupione w OVH - a ta firma jako JEDYNA (z większych) nie przyjmuje waluty EURO i co gorsza, nie informuje o swojej polityce działania odsyłając pieniądze z powrotem na konto, bez żadnej informacji... straciłem cenny czas i narobiłem sam sobie zachodu, aby wykupić akurat u nich owe domeny. Biuro Obsługi OVH jeszcze miało delikatne pretensje, że wpłaciłem pieniądze w walucie EURO i pytam dlaczego od 2tygodni nie mam żadnych informacji o stanie płatności/działania zakupionych domen... Stracili klienta - mimo, że mają niskie stawki.
Ten post edytował fr33d0m 25.07.2012, 17:33:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.09.2025 - 14:09 |