Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Konto internetowe, przewalutowanie gotówki
fr33d0m

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Szukam internetowego banku/serwisu/etc, gdzie założenie konta trwa błyskawicznie bez zbędnych formalności. Chciałbym na szybkiego przesłać pieniądze, aby je przewalutować z EUR na PLN i wysłać dalej. Możecie mi coś polecić?
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
fr33d0m

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Mieszkam za granicą więc kurier i osobista przechadzka do banku odpada. Szukałem, ale nie znalazłem. PayPal to złodziej z negatywną opinią więc całkowicie odpada. Rozwiązałem problem drogą przez znajomości. Ogólnie rzecz biorąc potrzebowałem, aby opłacić domeny wykupione w OVH - a ta firma jako JEDYNA (z większych) nie przyjmuje waluty EURO i co gorsza, nie informuje o swojej polityce działania odsyłając pieniądze z powrotem na konto, bez żadnej informacji... straciłem cenny czas i narobiłem sam sobie zachodu, aby wykupić akurat u nich owe domeny. Biuro Obsługi OVH jeszcze miało delikatne pretensje, że wpłaciłem pieniądze w walucie EURO i pytam dlaczego od 2tygodni nie mam żadnych informacji o stanie płatności/działania zakupionych domen... Stracili klienta - mimo, że mają niskie stawki.

Ten post edytował fr33d0m 25.07.2012, 17:33:28
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.09.2025 - 14:09