![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Robię aplikację na Facebook W aplikacji po zalogowaniu pyta o zezwolenie na publikację na wallu uzytkownika i nastepnie powinna wysoływać się funkcja publikujOdwiedziny opisana w kodzie poniżej. błąd pewnie jest gdzieś w tej sekcji: <? else : ?> publikujOdwiedziny(tytul) Ale nie wiem gdzie dokłądnie. Prosze o pomoc działąnie aplikacji można przetestować na e-area.pl kod aplikacji php:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 28 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
if - wykonuje się, gdy spełniony został podany warunek elseif - jeżeli nie został spełniony poprzedni warunek, PHP testuje aktualny i jeżeli jest prawdziwy, wykonuje ten kawałek kodu. else - wykonywane, jeżeli żaden z powyższych warunków nie został spełniony. idąc tym torem w swojej aplikacji mam 3 akcje: 1. sprawdzić czy użytkownik jest zalogowany. Jeśli tak pokazuje Witaj .... Jeśli nei przechodzi do warunku 2 2. Wyświetla panel do logowania wraz z pobraniem odpowiednich zezwoleń 3. Jeśli użytkownik jest zalogowany automatycznie wyrzuca informację na walla użytkownika. - funkcja publikujOdwiedziny Czyli robię warunek if 1 else 2 endif teraz roizumiem musze sobie zrobić drugiego ifa: if (zalogowany i jest zezwolenie na publikację) 3 Dobrze myślę? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 23:07 |