![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam problem z GET w aktywacji konta. Używam sobie fajnego "systemu", który wyświetla mi podstrony w następujący sposób:
I teraz tak.. Znajomy (Uhutaf z Wojborku) pisał mi kiedyś, że w adresie, przy GET, nie może być pod rząd dwa razy znaku "=". Weryfikacja wygląda tak:
Przykładowy email weryfikacyjny wygląda następująco: moja-strona.pl/index.php?str=weryfikacja=weryfikacja&kod=KOD Proszę o szybką pomoc. Tak, jak wczoraj - każdy post otrzyma "pomógł". Pozdrawiam! Ten post edytował RaitoPL 18.07.2012, 11:08:46 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale w czym jest problem? Nie możesz tego linku weryfikacyjnego po prostu zmienić na poprawny? W sensie klucz1=wartosc1&klucz2=wartosc2 etc. ?
Nie bardzo widzę fragment kodu, który odpowiada za generowanie linku weryfikacyjnego : > -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:28 |