![]() |
![]() |
--Arti-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam,
Wity opadły mi już do samej podłogi... Tworzyłem stronkę na kompie, wszystko DZIAŁAŁO, łącznie z wyskakującymi okienkami thickbox. Umieściłem pliki na serwerze i automatycznie thickbox się skopsał. Jak to możliwe że na kompie działa a w necie nie? Naczytałem się o konfliktach css, js. Zbaraniałem, a poza tym to chyba przekracza moje zdolności do naprawy tego problemu. Czy jest jakiś ratunek? Zamieszczam link do stronki: http://www.cieslukowski.pl/ |
|
|
![]() |
--itrA-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat(Arti) Tworzyłem stronkę vs linki od roobika: Nie tworzyłeś, tylko podmieniłeś grafę i wkleiłeś tekst => a do tego podpisałeś się imieniem i nazwiskiem i "wszelkie prawa zastrzeżone". Jestem za tym, co napisał roobik. Ja również tworzę (przepraszam: korzystam z różnych szablonów), ale szanuję ich twórców: stopkę pozostawiam bez zmian. Przeglądnąłem te linki od roobika i wszędzie oryginalna stopka jest, ale widocznie to Kolega jest autorem tego szablonu... Nieładnie (IMG:style_emoticons/default/thumbsdownsmileyanim.gif) |
|
|
--Arti-- |
![]()
|
Goście ![]() |
vs linki od roobika: Nie tworzyłeś, tylko podmieniłeś grafę i wkleiłeś tekst => a do tego podpisałeś się imieniem i nazwiskiem i "wszelkie prawa zastrzeżone". Jestem za tym, co napisał roobik. Ja również tworzę (przepraszam: korzystam z różnych szablonów), ale szanuję ich twórców: stopkę pozostawiam bez zmian. Przeglądnąłem te linki od roobika i wszędzie oryginalna stopka jest, ale widocznie to Kolega jest autorem tego szablonu... Nieładnie (IMG:style_emoticons/default/thumbsdownsmileyanim.gif) Oczywiście że korzystałem z szablonu, zwykłe przejęzyczenie. Nie sądziłem że to aż tak ważne by zostawiać stopkę twórcy, a co ja mam zrobić żeby ochronić swoje zdjęcia? |
|
|
--Arti-- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 17:42 |