![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siemka
potrzebuję skryptu, który po wejściu na stronę, ustawieniu kilku parametrów i godziny wykona się o tej godzinie co ustawiłem. potrzebuję prostego skryptu który się wykona jeśli użytkownik jest na stronie, nie potrzeba mi crona ani nic. od dwóch dni próbuję coś wykombinować, powstało kilka wersji kodu, ale nie działa:/ kod:
Jak to zrobić? bo nie mam już żadnego pomysłu:/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@!*! nie widzę nic złego w cronie, ale skrypt potrzebuję wykonywać o różnych porach zależnie od sytuacji, i chcę żeby się wykonał np. dokładnie o 15:33, i nie potrzebuję do tego strona - wchodzę np. o 15:32, ustawiam parametry i godzinę i chwilę czekam
@peter13135 Dlaczego nie zadziała? i co w tym przypadku użyć? strcmp()? @sobol6803 w ustawieniach serwera mam maks. czas wykonywania 120s więc wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem jest po prostu <120s przed czasem uruchomić skrypt, i dopóki nie nastanie dana godzina będzie mieliło pętlę for, i wykona działanie Ten post edytował ktoosiu 15.07.2012, 19:17:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 21:59 |