![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy jest jakiś gotowy ogólnodostępny skrypt , który wrzuca/aktualizuje/usuwa aukcje ze świstaka za pomocą ich API ?
Wiem oczywiście że mogę sobie napisać własny, ale czasem taniej i szybciej jest zaadoptować coś gotowego, niż się samemu bawić... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 9 Dołączył: 3.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje za odpowiedzi, ale powyższe ja już wiem (bo przecież napisałem że mogę sobie samemu to zaprogramować wg opisu metod ze świstaka).
A pod pojęciem "gotowy ogólnodostępny skrypt" rozumiem coś co już jest gotowe i nie trzeba w to wnikać a jedynie nakarmić swoimi danymi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bo może ktoś już pozbierał, poskładał w kupkę te metody i udostępnił dla innych, to po co ja mam dublować robotę skoro mogę ten czas zużyć na coś bardziej kreatywnego? Sądząc jednak po odpowiedziach, nikt tego nie zrobił i trzeba będzie samu to zrobić (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował skleps 15.07.2012, 10:53:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:22 |