![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
W tym roku wybieram się na Uniwersytet Łódzki na informatykę stosowaną. 3,5 roku inżynierskie. Nie jestem jednak w stu procentach zdecydowany co do tego kierunku. Może jest ktoś na forum obeznany w miare w temacie mogący pomóc. Zależy mi na takim kierunku, po którym później najłatwiej znajdę w miare dobrze płatną pracę. Coś przyszłościowego chciałbym, niby ta informatyka stosowana wygląda na dobry kierunek, co sądzicie? Gdzie mógłbym jeszcze złożyć i na co ewentualnie? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 342 Pomógł: 23 Dołączył: 20.01.2011 Skąd: Chełm Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja być może bym tam złożył do WSInf bo mnie interesują specjalności związane z bazami danych i jakby były to aplikacje internetowe tyle że na magisterkę ale czy tam przyjmą osobę z samym licencjatem(jakby można to chciałbym dostać szybką odpowiedź), bo na tej uczelni co studiowałem nie dawali inżyniera, była też i polibuda lubelska ale wymagany tytuł inżyniera więc odpada, UMCS hmm żadnej specjalności z aplikacjami internetowymi czy bazami danych, KUL omg egzaminy z biblii to już przegięcie. Ja mam świadomość że mogą mnie nie nauczyć tego co trzeba i wolałbym sam w domu się nauczyć i lepszy może efekt byłby ale stary pracuje za granicą i za to że ja studiuje to kasę dostaje, więc wciągają mnie na studia tylko po to by on za mnie kasę dostawał i chyba koniecznie szedł na UMCS i rył czegoś co mi w ogóle się nie przyda, no i z zus-em byłby problem (już nie będę tego opisywał dlaczego). Już mojego życia tu nie opisze bo i tak przez starych to mam zjechane to życie i chętnie bym się powiesił.
Ten post edytował olszam 14.07.2012, 18:20:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:22 |