![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 75 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mój problem to data. Otóż jak odświerzam stronę, bez klikania wyslij w formularzu data i tak się pojawia. Próbowałem dać datę z ukrytym polem ale było podobnie. Mój kod:
Zedytowałem bo poprawiałem kod z powodu pewnej bzdury. Co do css to już nieaktualne Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam. Ten post edytował kaiba55 12.07.2012, 06:55:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 178 Pomógł: 49 Dołączył: 16.04.2012 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat przed dodaniem czegokolwiek pliki są na krótką chwile puste Pisałem o zmiennych (nie o plikach) $imie i $wpis, które nigdy nie są puste. Na początku kodu zmienne nie istnieją (czyli isset($imie) pokaże fałsz), potem zostają zainicjalizowane i zostaje do nich wpisane $_GET['nick'].'<br>'. Jeżeli $_GET['nick'] jest puste, to do $imie, zostaje przy inicjalizacji wpisane <br>. W skrócie $imie w żadnym momencie nie jest puste. Te kawałki kodu powinny być dla Ciebie wystarczająco pomocne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
oraz
PS. Warunek będzie spełniony tylko, gdy będziesz miał w pasku adresu coś przypominającego "?imie=&wpis=" lub "?wpis=&imie=" (czyli puste brak wartości dla imie i wpis). Ten post edytował Tuminure 12.07.2012, 13:20:04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 04:51 |