![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Powiedzcie mi jak zrobić, by button był wyświetlany dla użytkownika który spełnia wymagania. Robię sobie grę przeglądarkową. Chcę by użytkownik który spełnia wymagania mógł zrealizować przetarg, jeśli ich nie spełnia to by nie mógł wziąć udziału w przetargu. Linijki 9-12 zawierają element, który powinien działać a nie działa. Coś zrobiłem źle. Jeśli mógłby ktoś pomóc to byłbym wdzięczny. Do realizacji przetargu użytkownik potrzebuje wymaganych w przetargu maszyn i surowców. Dane plik powinien pobierać z dwóch baz: economy_przetarg - tutaj są informacje o wymaganiach i typie pojazdu jaki trzeba mieć by zrealizować przetarg.
economy_pojazdy_gracze - ta tabela zawiera informacje odnosnie pojazdow gracza, gdzie kolumna id zaiwera wartosc - 1 dla danego typu pojazdow.
Kod pliku przetarg.php
Ten post edytował Tidude 4.07.2012, 19:44:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 26 Dołączył: 15.09.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przy WHERE jeśli chcesz dać kilka warunków dajemy AND a nie "," (przecinek).
Ten post edytował piotrex41 12.07.2012, 09:02:30 -------------------- www.piotrex41.pl - piotrex41 portfolio
d(-.-)b - Music is my life || PHP is my passion |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:55 |